Oferta in Brasov
Welcome to Avis

Explorează Brașovul cu 25% mai ieftin

Bun venit la Brașov!

Am pregătit o ofertă specială de lansare in luna noiembrie.

Cu o reducere de 25% la închirierile auto, ai posibilitatea de a explora acest oraș captivant fără a depăși bugetul.

Indiferent dacă vrei să străbați străzile din centrul vechi sau să te aventurezi în natura pitorească a Munților Carpați, avem mașina perfectă pentru a o călătorie epică.

Toamna aduce o aură magică în Brașov, iar cea mai bună modalitate de a o descoperi în toată splendoarea sa este cu propria mașină închiriată. Bucură-te de libertatea de a explora toate comorile ascunse ale acestui oraș încântător și a împrejurimilor sale, între păduri colorate și sate tradiționale.

 

🛣️Drumeții și excursii de neuitat

 

Cu mașina ta închiriată de la Avis, poți pleca în aventuri spre locuri pitorești precum Peștera Valea Cetății, Cheile Râșnoavei sau chiar satele săsești din împrejurimi. Bucură-te de peisajele spectaculoase ale Munților Bucegi sau din Munții Piatra Craiului.

 

⛰️Explorarea orașului și a împrejurimilor

 

În Brașov, nu rata vizitarea Cetății Râșnov sau o vizită pe Tâmpa pentru o panoramă uimitoare a orașului. Cu mașina ta închiriată, vei putea ajunge ușor și în zonele mai puțin cunoscute, descoperind restaurante tradiționale sau locuri speciale pentru a te bucura de frumusețea toamnei în liniște.

🚗Oportunități nelimitate cu mașina ta închiriată

cu confortul și flexibilitatea oferite de propria ta mașină, toamna în Brașov devine o aventură fără limite. Experimentează magia peisajelor în schimbare, bucură-te de gastronomia locală și savurează fiecare moment al acestei perioade minunate.

Rezervă acum și bucură-te de aventura în Brașov în noiembrie!

Dacă planurile tale se schimbă, la fel pot și rezervările.

Fără taxe de anulare. Fără vouchere valorice. Returnare integrală a banilor. Pentru modificări cu maxim 48 de ore înainte de începerea rezervării.

Mașinile noastre sunt întotdeauna în stare excelentă, astfel încât să te simți în siguranță în timpul călătoriei tale.

Rezerva acum
avis rent a car