Avis Inclusive
Welcome to Avis

Avis Inclusive in Romania

Cu Avis Inclusive închirierea unei mașini devine mai simplă

Am analizat părerile clienților noștri ca să putem îmbunătăți aspectele negative care apar la  închirierea unei mașini. Stresul de a alege dintre produse și servicii complicate, cu prețuri neclare și teama de costuri neașteptate, împreună cu nesiguranța sunt cele mai neplăcute aspecte. Toate acestea ne-au făcut să ne gândim la moduri în care putem să anulăm teama de închiriere a unei mașini.

De la această idee a pornit Avis Inclusive, disponibil acum la centrele de închiriere masini din Europa. Acum închirierea unei mașini devine simplă și lipsită de stres.

 

  Înlătură teama de costuri neașteptate și nesiguranța. Cu Avis Inclusive stai fără grija costurilor neașteptate, în cazul unei situații neprevăzute. Și pentru că închirierea include asigurarea cu responsabilitate zero și asistență rutieră extinsă, dacă pierzi cheile sau ți se descarcă bateria sau găsești o zgârietură pe parbriz sau mașina este furată, nu vei avea nicio problemă și vei fi acoperit de asigurare.

 

 – Prețuri clare, transparente. Ai încredere când îți spunem că nu vei mai plăti nimic în plus, chiar de la început, singurul cost este în momentul rezervării.

 

 – Fără discuții interminabile și stresante despre responsabilitate. Știm că discuțiile despre responsabilitate și situațiile acoperite de asigurare nu sunt plăcute, așa că nici noi nu dorim să  le avem. Cu Avis Inclusive acele conversații nu mai au rost, ambele părți fiind acoperite de asigurare, iar tu poți pleca mai repede la drum.

Rezerva masina cu Avis Inclusive