Despre Avis Romania
Welcome to Avis

Avis Rent a Car in Romania

Avis este una dintre cele mai mari companii de inchirieri auto din lume, cu peste 70 de ani de experienta in domeniu. Compania este prezenta in mai mult de 170 de tari din 4 continente, printr-o retea de peste 5.500 de birouri de inchiriere auto, deservind anual peste 8 milioane de clienti.

In Romania, Avis a inceput activitatea in anul 1994. In peste 20 de ani de experienta pe piata de inchirieri auto, am investit continuu in oameni, in reteaua si in tehnologia noastra. Scopul nostru este de a oferi servicii de inchirieri auto de inalta calitate si personalizate conform nevoilor clientilor nostri, astfel incat acestia sa beneficieze de o calatorie placuta si sigura.

Reteaua noastra acopera 4 orase din tara, cu birouri de inchiriere in centrele si in aeroporturile oraselor Bucuresti, Constanta, Craiova si Timisoara.

Detinem o flota de autoturisme noi, de marci si modele diferite, potrivite pentru calatorii de business sau de agrement. Oferim spre inchiriere autoturisme economice, compacte, standard, sedan, 4x4/SUV si microbuze 7/8+1.

Serviciile noastre includ:

  • Inchirieri de autoturisme pe termen scurt;
  • Inchirieri de autoturisme pe termen lung cu contracte simple și clare prin intermediul programului Flex Avis;
  • Livrarea gratuita a autoturismului si preluarea acestuia la/de la adresa clientului, in orasele in care exista un birou Avis;
  • Echipamente speciale: WiFi, GPS, scaune pentru copii, lanturi pentru zapada, asistenta rutiera extinsa, etc.;
  • Rezervari auto in reteaua internationala Avis ce acopera peste 170 tari cu 5.500 de locatii;
  • Motoarele de rezervare online pentru agentii de turism si pentru companii.
Rezerva o masina acum