Inchirieri auto / masini electrice pentru persoane fizice - Avis Romania
Welcome to Avis

Inchiriere masini electrice pentru persoane fizice

Avantajele închirierii mașinilor electrice pentru persoane fizice de la Avis România:

Bun venit în viitorul mobilității – unde fiecare călătorie contează nu doar pentru destinația ta, ci și pentru planeta noastră.

Cu Avis România, fie că ești persoană fizică sau juridică beneficiezi de o experiență de conducere eco-friendly incomparabilă!

În luna mai, sărbătorim împreună angajamentul față de un viitor mai verde oferind un discount special de 10% pentru închirierile de vehicule electrice.

Vehiculele electrice sunt super eficiente și te scapă de grija poluării. Plus că reduci dependența de combustibilii fosili.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de transport sustenabil și eficient, închirierea unei mașini electrice de la Avis România reprezintă o opțiune excelentă. Vehiculele electrice reduc semnificativ costurile operaționale, eliminând cheltuielile cu combustibilul.

In plus, te asteapta o experiență de condus superioară.

 

Economie și Eficiență

Costuri reduse de exploatare datorită eficienței energetice superioare a vehiculelor electrice

Experiență de condus plăcută

Mașinile electrice sunt mai silențioase și oferă o accelerare lină, îmbunătățind confortul în timpul călătoriei.

Experiență tehnologică avansată

Mașinile noastre electrice sunt dotate cu tehnologii avansate de asistență pentru șofer și sisteme de infotainment de ultimă generație, îmbunătățind experiența generală la volan.

 

Cum funcționează procesul de închiriere auto pentru persoanele fizice?

Descoperă cât de ușor este să contribui la protejarea mediului, închiriind un vehicul electric de la Avis in Bucuresti. Rezervare cu 48 ore in avans.Preluare doar de la Grand Hotel Bucuresti .

Sună acum la 021.210.43.44 sau scrie-ne la reservations@avisbudget.ro

 

Cu oferta noastră specială de 10% discount în luna mai, este momentul perfect să faci pasul către mobilitatea sustenabilă.

Iar dacă ai întrebări sau ai nevoie de asistență, ești la doar un click distanță - folosește butonul de contact pentru a vorbi direct cu unul dintre consultanții noștri.

Nu uita de oferta specială de 10% discount valabilă în luna mai!

Alege să călătorești inteligent și responsabil.

Suna acum