Electric for Business
Welcome to Avis

Inchiriere autoturisme electrice pentru persoane juridice

Dă startul transformării către o mobilitate mai inteligentă și sustenabilă pentru afacerea ta cu Electric for Business@Avis

Dacă ești în căutarea unei flote moderne, eficiente și eco-friendly, Avis are solutia.

Explorează posibilitățile de închiriere a autoturismelor electrice pentru persoane juridice pe termen lung și adu inovația în fiecare călătorie de afaceri.

 

Avantajele mobilității electrice cu Electric for Business@Avis:

 

👉 Ecologic și eficient energetic

Alege viitorul mobilității fără emisii nocive. Modelele noastre de top, Noul ID.3 Advanced Pro 58 kWh și ID.4 Pro Advanced 77 kWh, redefinesc experiența de condus și susțin angajamentul față de un mediu mai curat.

👉 Flexibilitatea termenului de închiriere

Optează pentru soluții personalizate cu termene de închiriere flexibile: 12 luni. Fiecare opțiune vine cu beneficii unice, adaptate nevoilor tale specifice de afaceri.

👉 Costuri reduse

Investește în viitor cu costuri operaționale reduse.

👉 Mentenanță inclusă

Fără griji legate de întreîinere sau reparații suplimentare, astfel încât să te poți concentra doar pe afacerea ta

👉 Controlul complet al costurilor

Preţul include costurile cu RCA, întreținerea autovehicului conform planului de mentenanță comunicat de producător, administrarea anvelopelor, asistență rutieră permanentă la nivel național, autovehicul de înlocuire pentru fiecare eveniment, costurile legate de înmatriculare, rovinietă și inspecția tehnică periodică.

👉 Modele premium, performanță excepțională

Noul ID.3 Advanced Pro 58 kWh

Intră într-o nouă eră a mobilității cu designul său contemporan, tehnologia avansată și autonomia impresionantă. Este partenerul perfect pentru călătoriile tale de afaceri.

ID.4 Pro Advanced 77 kWh

Redefinește standardele de confort și performanță. Cu spațiu generos și tehnologie inovatoare, ID.4 este alegerea ideală pentru o experiență de condus excepțională.

 

Cum Funcționează?

Completează formularul pentru a primi oferta personalizată sau sună direct la 021.210.43.44 pentru a începe călătoria cu o soluţie de mobilitate mai inteligentă.

Investește într-o flotă sustenabilă și inovatoare.

Împreună, conducem către un viitor mai bun!