Reduceri de toamna
Welcome to Avis

Descoperă frumusețea toamnei în România!

Călătorii senzaționale cu mașini închiriate de la Avis, acum cu discount de -15%

Toamna este anotimpul perfect pentru a explora peisaje pitorești, păduri colorate și orașe pline de farmec. Cu AVIS, experiența ta de călătorie devine cu adevărat specială, deoarece îți punem la dispoziție cele mai bune mașini închiriate pentru a-ți transforma aventura într-o amintire de neuitat.

Descoperă toamna românească cu stil, apeland la serviciile de rent a car de la AVIS:

  1. Drumeții montane: Toamna, munții se transformă într-un spectacol de culori. Poți explora zonele montane, cum ar fi Munții Făgăraș, Munții Bucegi sau Munții Rodnei, și să faci drumeții pentru a admira frunzele colorate și peisajele montane impresionante.
  2. Tururi în orașele istorice din Transilvania: Acestea sunt deosebit de frumoase toamna. Poți vizita cetățile medievale, cum ar fi Cetatea Alba Carolina în Alba Iulia sau Cetatea Rupea în Brașov, și să te plimbi pe străzile lor pietruite. Vizitează-le pe toate în confortul unei mașini închiriate!
  3. Excursii la crame: Toamna este momentul potrivit pentru a degusta vinuri locale delicioase. Pleacă într-o călătorie a gusturilor cu AVIS.
  4. Târgurile de Toamnă: Locuri unde se celebrează tradițiile, produsele locale și gastronomia specifică diverselor zone.  Transilvania Gastronomică – Food Culture Festival si Festivalul Cavaleresc al Vinului Romanesc de la Timisoara sunt cele mai cunoscute târguri de toamnă din țară.

Rezervă acum mașina ta de la AVIS și fă-ți planurile pentru călătoriile de toamnă.

Profită de peisajele spectaculoase și de aventurile unice pe care țara noastră le oferă.

Cu AVIS, fiecare călătorie devine o experiență de neuitat.

Vă așteptăm să descoperim împreună frumusețile acestei toamne.Rezervă acum!

Rezerva acum