Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Rent a car in Munchen

Descopera orasul Munchen cu masina inchiriata de la Avis
Inchiriati o masina in Munchen si veti avea parte de o calatorie mai comoda si mai usoara. Cu o gama variata de autoturisme si birouri de inchiriere in aeroport cat si in oras, Avis este alegerea potrivita pentru inchirierea unui autoturism.

Veti gasi masini de inchiriat in 300 de locatii din cele mai importante orase si aeroporturi din Germania. Rezervati masina de inchiriat online intr-un mod rapid si facil.

Munchen este al trei-lea oras ca marime din Germania si capitala regiunii Bavaria. Este un important centru universitar, cultural si economic in care puteti vizita frumoasele obiective turistice ca Marienplatz (Piata Maria), catedrala Frauenkirche, Gradina Englezeasca sau muzeele Alte Pinakothek si Deutsches Museum sau muzeul masinilor BMW. Nu uitati sa vizitati si orasele din imprejurimi in care veti descoperi cultura baroca a Bavariei. Inchiriati o masina si porniti intr-o minivacanta in Andechs si Ammersee pentru a va delecta cu peisaje superbe. Nu ratati nici celebrul Oktoberfest, o sarbatoare a berii de la sfasitul lui septembrie si inceputul lui octombrie.

Indiferent de ceea ce decideti sa faceti, Avis Rent a Car va va face calatoria mai usoara. Inchiriati un autoturism si din Frankfurt, Berlin sau Dortmund. Pentru termeni si conditii cat si detalii despre procedura de inchiriere auto Avis, contactati-ne sau verificati ghidul nostru de inchirieri.

Inchirieri masini Munchen

Aeroport Munchen Franz-Josef-Strauss
Terminalstrasse Mitte
Muenchen, 85356
Germania
Telefon: 089 97597600
Program de lucru:
Zilnic: 07:00 - 23:00


Vizualizare hartă mărită

Inchirieri masini in strainatate

Inchirieri auto Romania