Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchirieri masini in Germania

Viziteaza poarta Brandenburg cu masina inchiriata de la Avis
Inchiriaza o masina in peste 300 de locatii si in cele mai importante orase si aeroporturi din Germania. Rezerva masina de inchiriat online intr-un mod rapid si facil.

Inchirierea unui autoturism in Germania va va da libertatea si fliexibilitatea de a vizita orice loc doriti, oricand doriti. Fie ca veti calatori in Berlin, Munchen, Frankfurt, Koln, Dortmund sau alte sute de destinatii din Germania, Avis va ofera o gama variata de masini de inchiriat, la preturi speciale. Germania este o tara central-vestic europeana, culturala, cu numeroase castele , manastiri, centre importante in Dresden, Leipzig si Weimar. Este una dintre cele mai populare destinatii turistice, desi in cea mai mare parte reconstruita in urma razboiului, ofera un peisaj parca neschimbat de secole, iar renumitele castele isi pastreaza aerul medieval.
Vizitati superbele castele germane ca Linderhof si Schwerin, faceti o calatorie cu masina inchiriata in satele traditionale ale Germaniei, in muntii Alpi sau doar plimbati-va pentru a admira superbele peisaje. Daca veti decide sa ramaneti in orasele mari, nu uitati de atractiile turistice si culturale. Inchiriati un autoturism si vizitati muzeele, galeriile de arta, admirati arhitectura germana sau porniti o sesiune de cumparaturi.

Indiferent de ceea ce decideti sa faceti, Avis Rent a Car va va face calatoria mai usoara. Pentru termeni si conditii cat si detalii despre procedura de inchiriere auto Avis, contactati-ne sau verificati ghidul nostru de inchirieri.

Inchirieri masini

Inchirieri auto Romania