Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Rent a car Frankfurt

Viziteaza Frankfurt cu masina inchiriata de la Avis
Frankfurt este recunoscut pentru industria sa financiara, avand o infrastructura de cea mai buna calitate cat si cel mai mare aeroport din Germania si cea mai inalta cladire din Europa, Turnul Commerzbank. Inchiriati o masina si vizitati cele mai importante obiective turistice ca Domul, Primaria Roemer, sau Opera Veche. Tot in acest oras se afla un numar mare de institutii culturale ca universitatea Johann-Wolfgang-Goethe-Universitat si muzee aflate pe pe așa-numitul Mal al muzeelor (Museumsufer) al Maine-ului. Cele mai cunoscute muzee sunt Staedelsches Kunstinstitut und Saedtische Galerie și Naturmuseum Senckenberg. La Frankfurt se afla și imensa gradina botanica Palmengarten, in care puteti vedea o sera impresionanta de palmieri.

Indiferent daca ajungeti in Frankfurt cu avionul sau cu trenul, inchiriati un autoturism pentru un acces facil la cele mai frumaose zone din oras si imprejurimi. Avis Rent a Car va pun la dispozitie o gama larga masini de inchiriat disponibile in Frankfurt, Munchen, Dortmund, Berlin si 300 de orase din Germania. Rezervati masina de inchiriat online intr-un mod rapid si facil.

Oricare ar fi destinatia dumneavoastra, Avis Rent a Car va va face calatoria mai usoara. Pentru termeni si conditii cat si detalii despre procedura de inchiriere auto Avis, contactati-ne sau verificati ghidul nostru de inchirieri.

Inchirieri auto Frankfurt

Aeroport Frankfurt
Terminal 1+2
Hugo Eckner Ring
60549 Frankfurt
Telefon: 069 69027771
Program de lucru:
Zilnic: 06:00 - 24:00View Larger Map

Inchirieri auto internationale

Inchirieri auto Romania