Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchirieri masini Dortmund

Descopera orasul Dortmund cu masina inchiriata de la Avis
Inchiriati o masina in Dortmund pentru a putea calatori lejer, oriunde doriti. Avis va ofera o gama variata masini de inchiriat disponibile in 300 de locatii din cele mai importante orase si aeroporturi din Germania. Rezervati masina de inchiriat online intr-un mod rapid si facil.

Dupa Munchen, Berlin, Hamburg si Frankfurt, Dortmund este cea mai mare atractie pentru cumparatori din Germania. Hansa-strasse si Bruck-strasse sunt cele mai importante zone pentru cumparaturi, cu magazine moderne de moda si articole sportive. Daca sunteti pasionati de masini, vizitati muzeul automobilelor, in Oldie Museum. Alte atractii ale orasului sunt teatrele, Westfalenpark si Florianturm de unde puteti vedea panorama orasului si cele patru biserici medievale: Petrikirche ( Biserica Sfantul Petru), Marienkirche (Biserica Sf. Maria), Reinoldikirche (Biserica Sf. Reinold) si Propstei-Kirche (Biserica Propstei). nu uitati sa vedeti si opera Bundesliga si stadionul care este gazda clubului Borussia Dortmund.

Indiferent de ceea ce decideti sa faceti, Avis Rent a Car va va face calatoria mai usoara. Pentru termeni si conditii cat si detalii despre procedura de inchiriere auto Avis, contactati-ne sau verificati ghidul nostru de inchirieri.

Inchiriaza masina in Dortmund

Aeroport Dortmund
Flughafenring 2
44319 Dortmund
Telefon: 0231 9273830
Program de lucru:
Zilnic: 07:00 - 22:00


Vizualizare hartă mărită

Inchirieri auto in strainatate

Inchirieri auto Romania