Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchiriaza o masina in Iasi

Viziteaza Iasi cu o masina inchiriata de la  Avis

Avis va ofera servicii de inchirieri masini nu doar in Iasi ci si in alte importante orase ale tarii pentru a va face calatoria mai usoara. Pentru a afla toate locatiile noastre, vizitati pagina noastra de locatii.

Iasi este cel mai important centru politic, economic si cultural al zonei Moldova cat si unul din cele mai vechi orase din Romania. Situat in partea de nord-est a Romaniei, Iasi a fost pentru multe veacuri centrul de trecere a celor mai importante rute comerciale ce legau Polonia, Ungaria, Rusia si Constantinopol.
Dintre cele mai importante puncte turistice, va puteti opri la Palatul Culturii care astazi gazduieste 4 muzee si biblioteca judeteana, Catedrala Mitropolitana Sfanta Paraschiva si celebrul sau clopot facut din 4 tunuri turcesti, sau Palatul Rozvoneanu care astazi gazduieste primaria. In imprejurimile orasului, puteti vizita Palatul Domnesc de la Ruginoasa al lui Alexandru Ioan Cuza, celebrele manastiri Cetatuia si frumoasa sau podgoria Cotnari sau puteti face o excursie cu masina inchiriata pana la Cetatea Neamtului, un monument medieval de valoare exceptionala din Romania.

Indiferent de destinatie, Avis Rent a Car va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme de inchiriat, pentru toate nevoile dumneavoastra de calatorie. Rezervati masina online sau contactati-ne la reservations@avis.ro.
Pentru termeni si conditii si detalii despre procedura de inchiriere, verificati ghidul nostru de inchirieri auto.

Masini de inchiriat Iasi

Aeroportul International Iasi
Strada Moara de Vant nr. 34
Iasi
Telefon: +40728228923
Program lucru:
Luni si Miercuri: 08.00 - 21.30
Marti si Vineri: 09.00 - 22.00
Joi: 08.00 - 20.00
Sambata: 12.30 - 16.00
Duminica: 13.00 - 17.30.
Echipament special:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarna
Email: iasi.airport@avis.ro


Vizualizare hartă mărită