Inchirieri auto | Rezerva masina de inchiriat Avis

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchiriaza un autoturism in Constanta

Viziteaza Constanta cu o masina Avis

Inchiriati o masina in Constanta aeroport Kogalniceanu sau din centrul si explorati orasul si litoralul cu Avis. Avis Rent a Car va ofera autoturisme de inchiriat noi, de marimi si modele diferite, pe termen lung sau scurt, pentru a va face calatoria mai usoara si mai placuta.

Constanta este orasul cel mai vechi atestat de pe teritoriul României, prima atestare documentara datand din 657 i.Hr. Astazi detine cel mai mare port al Marii Negre, cu o suprafata de aproape 30 km. Constanta este un important centru cultural si economic si turistic, ce merita explorat pentru valorile sale arhitecturale si atmosfera centrului vechi al orasului. Inchiriati o masina de la Avis si porniti in vizita celor mai importante puncte turistice din oras. In zona puteti vizita sate traditionale, vinoteci, monumente antice si Delta Dunarii, paradisul iubitorilor de pasari. Vizitati piata Ovidiu, numita dupa poetul roman, Edificiul roman cu Mozaic, Farul Genovez si mai ales cazinoul Constanta, unicul exemplu al arhitecturii art nouveau din Romania si simbolul orasului, cu o superba vedere la mare. Pentru o vacanta de vara, nu omiteti cea mai faimoasa statiune de pe litoralul romanesc, Mamaia, cu nisip fin si o plaja de 8 km.

Avis va ofera autoturisme de inchiriat in Constanta si in cele mai importante orase ale tarii. Vizitati pagina noastra de locatii pentru lista noastra completa de birouri de inchiriere.
Rezervati masina online sau contactati departamentul nostru de rezervari. Pentru termeni si conditii si detalii despre procedura de inchiriere, verificati ghidul nostru de inchirieri.

Inchirieri masini Constanta aeroport

Aeroport International Mihail Kogalniceanu
Str. T. Vladimirescu Nr. 4
907195 Constanta
Telefon: +4 0729 800 394
Program functionare:
Luni - Duminica: 11.00 - 20.00
Echipament special:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarna
Email: constanta@avis.ro


Vizualizare hartă mărită

Masini de inchiriat in Constanta centru - Hotel Ibis

Str. Mircea cel Batran nr.39B-41, 900658, Constanta
Telefon: +40241616733
Program functionare:
Luni - Vineri: 09:00-17:30
Sambata - Duminica: inchis
Echipament special:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarna
Email: constanta@avis.ro


Vizualizare hartă mărită

Pentru mai multe informatii despre Avis si ofertele noastre, va rugam sa vizitati pagina principala