Inchirieri auto | Rezerva masina de inchiriat Avis

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchiriaza un autoturism in Cluj

Viziteaza Cluj cu masina inchiriata de la Avis

Indiferent daca vizita dumneavoastra in Cluj este de afaceri sau sunteti in vacanta, de ce sa nu inchiriati o masina de la Avis? Va oferim o gama variata de masini de inchiriat noi, la preturi avantajoase, in cele mai importante orase ale tarii. Calatoria dumneavoastra va fi mai practica si veti economisi timp util cu Avis Rent a Car.
Tot ce trebuie sa faceti este sa rezervati o masina online sau sa contactati departamentul nostru de rezervari.

Cluj este un judet este una dintre capitalele istorice ale Transilvaniei si un important centru economic si cultural al Romaniei, asezat în partea central-vestica a tarii.
Cu sase universitati de stat si alte cateva private, fac din Cluj orasul cu cea mai mare populatie de studenti din Romania.
Cu masina inchiriata de la Avis, vizitati cele mai importante puncte turistice din zona. Minunatele caldiri din secolele 18 si 19, care gazduiesc astazi diverse cafenele si magazine, cat si Biserica Sfantul Mihail, construita in secolul 15, sunt exemple de arhitectura gotica din Romania. In piata centrala puteti vizita si Palatul Baffny, care astazi gazduieste colectiile de arme si de arta romaneasca ale Muzeului de Arta. Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta zona a tarii, este recomandat sa vizitati Muzeul de etnografie al Transilvaniei, un centru al arhitecturii folclorice. Pentru incantarea dumneavoastra, petreceti o seara la Opera sau la un concert al Filarmonicii Cluj.

Accesati lista noastra completa de birouri de inchiriere si ghidul nostru de inchirieri pentru mai multe detalii despre procedura de inchiriere auto si reteaua Avis.

Inchiriaza autoturism din aeroport Cluj

Aeroportul International Avram Iancu Cluj Napoca (CLJ)
Strada Traian Vuia 149-151, Cluj-Napoca 400397, Romania
Terminal Sosiri Zboruri Internationalei
Cluj Napoca
Telefon: +40264274113 / +4 0722 522 128
Email: cluj.airport@avis.ro
Program lucru:
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 ; 22.00 - 02.00
Sambata - Duminica: 10:00 - 19.00
Echipament special:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarna


View Larger Map


Avis in Hotel Opera Cluj - INCHIS Permanent-