Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchiriaza un autoturism in Timisoara

Viziteaza Timisoara cu masina inchiriata de la Avis

Fie ca sunteti in Timisoara in scop de afaceri sau ca turist inchiriati un autoturism pentru a va face calatoria mai usoara. Avis Rent a Car va ofera o gama variata de masini de inchiriat, pentru ca dumneavoastra sa ajungeti cat mai repede si in siguranta la destinatie.

Timisoara este orasul performantelor artistice, al galeriilor si muzeelor, cu o viata de noapte activa. Petreceti o mica vacanta in Timisoara si vizitati cele mai importante puncte turistice ca Piata Unirii si catedralele ortodoxa si catolica, Piata Victoriei in care veti gasi muzeul Revolutiei si Catelul Huniazilor, cea mai veche cladire din oras. Inchiriati o masina pentru a ajunge mult mai usor la atractiile din jurul orasului ca podgoriile Recas sau puteti face o excursie in Parcul National Retezat sau orasele din imprejurimi, Arad sau Hunedoara. Pe teritoriul judetului Timis se gasesc mai multe rezervatii naturale: rezervatia Ornitologica de la Satchinez, denumita si "Delta Banatului", Parcul dendrologic Bazos, Pestera Romanesti, renumita pentru acustica deosebita si pentru concertele simfonice, de rock sau de jazz tinute in ea sau Sanctuarul Neolitic de la Parta este vechi de aproximativ 6000 de ani.

Rezervati o masina online, in Timisoara si in locatii din cele mai mari orase ale Romaniei. Accesati ghidul nostru de inchirieri pentru a citi termenii si conditiile si procedura de inchiriere auto sau contactati-ne pentru alte informatii.

Inchirieri auto Timisoara aeroport

Aeroportul International Timisoara
Str. Aeroport, nr.2
307200 Ghiroda - Timis
Telefon: +40256203234
Program lucru:
Luni – Duminica: 08.00 - 19.00
Echipament special:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarna
Email: timisoara.airport@avis.ro


Vizualizare harta marita

Avis la North Star Continental Resort
Inchis permanent