#HelloSpring
Welcome to Avis

Incepe un nou anotimp din an cu planuri de calatorie!

Profită de ofertele de week-end

Incepe un nou anotimp din an cu planuri de călătorie!

Primăvara este momentul perfect pentru o excursie de weekend in Romania Puteți merge într-o zonă montană, la mare sau în un alt oraș pentru a explora și a vă relaxa in week-end

România are multe destinații frumoase de primăvară, cu peisaje naturale impresionante și orașe pitorești. Iată câteva sugestii de destinații de primăvară la care puteti ajunge cu o mașină închiriată de la Avis, din București, Cluj, Craiova, Constanța sau Timișoara.

 

Delta Dunării - paradisul natural situat în sud-estul României. În primăvară, puteți observa o mulțime de specii de păsări migratoare și flora sălbatică înflorită. Puteți lua o barcă și puteți explora canalele și lacurile pitorești

Transfăgărășan - este o destinație populară de primăvară pentru călătorii care își doresc o priveliște impresionantă. Pe drum, puteți admira peisaje de munte, cascade și păduri, și puteți face popas în orașe pitorești precum Curtea de Argeș sau Sibiu.

Sighișoara - orașul medieval bine conservat, situat în centrul României, care vă va duce înapoi în timp. Puteți admira casele colorate și turnurile de apărare ale cetății, vizita Biserica din Deal și să explorați străduțele pietruite.

Mănăstirile din Bucovina - Primăvara este momentul ideal pentru a vizita aceste mănăstiri, deoarece aglomerația este mai redusă și puteți admira frescele în toată splendoarea lor.

Cluj-Napoca - un oraș vibrant și dinamic, care își întâmpină vizitatorii cu o mulțime de atracții turistice. În primăvară, puteți vizita Grădina Botanică, Parcul Central sau Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

 

Indiferent de destinația aleasă, România are multe locuri frumoase și interesante de vizitat în primăvară, și vă asigurăm că veți avea o experiență minunată și memorabilă la bordul unei masini inchiriate de la Avis.

Dacă planurile tale se schimbă, la fel pot și rezervările.

Fără taxe de anulare. Fără vouchere valorice. Returnare integrală a banilor. Pentru modificări cu maxim 24 de ore înainte de începerea rezervării.