Inchirieri auto in Portugalia
Welcome to Avis

Inchirieri masini in Portugalia

Rezervari masini de inchiriat in Portugalia prin Avis Romania

Explorați orașul Lisabona și împrejurimile sale - închiriați o mașină pentru a explora cele mai frumoase locuri din Lisabona, cum ar fi Castelo de Sao Jorge, Belem Tower sau Praça do Comércio. În plus, puteți face o excursie de o zi la Sintra, o destinație turistică populară pentru palatele sale frumoase și pentru Parcul Natural Sintra-Cascais.

Descoperiți Algarve - închiriați o mașină pentru a explora regiunea Algarve, care este cunoscută pentru plajele sale frumoase și apele cristaline. Puteți merge la Faro, care este capitala sau puteți merge la Albufeira pentru a petrece o zi la plajă.

Vizitați Coimbra și Porto - închiriați o mașină pentru a vizita cele două orașe istorice din Portugalia. Coimbra este cunoscută pentru universitatea sa veche și pentru clădirile istorice, în timp ce Porto este cunoscut pentru vin și arhitectura sa frumoasă.

Faceți o excursie la Douro Valley - închiriați o mașină pentru a merge la Valea Douro, o regiune viticolă celebră din Portugalia. Aici puteți vizita livezile de viță-de-vie și puteți degusta vinurile locale.

Există multe motive pentru a conduce o mașină în Portugalia. Iată câteva dintre acestea:

  • Flexibilitate și libertate: Închirierea unei mașini vă permite să explorați Portugalia în voie, fără să fiți limitat de orarele și rutele mijloacelor de transport în comun.
  • Economie: Chiar și cu costurile de închiriere și combustibil, sa conduci o mașina poate fi mai economic decât alte opțiuni de transport, mai ales dacă veti călători în grup sau daca veti vizita locații îndepărtate.
  • Confort și comoditate: Cu o mașină închiriată, puteți să vă adaptați planurile de călătorie la propriul program și confort. Puteți lua cu voi tot bagajul de care aveti nevoie si puteți opri oricand si oriunde.
  • Vizitarea locurilor mai puțin cunoscute: În timp ce orașele majore din Portugalia sunt bine conectate prin transportul public, accesul la zonele rurale și mai puțin cunoscute poate fi limitat fără o mașină personală.
  • Peisaje spectaculoase: Portugalia este cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase și pentru drumurile sale frumoase și pitorești, cum ar fi cele care trec prin Munții Serra da Estrela sau de-a lungul Coastei de Azur.

Relaxează-te – dacă planurile tale se schimbă, la fel pot si rezervările.

Fără taxe de anulare. Fără vouchere valorice. Returnare integrală a banilor.

Te rugam sa verifici Termenii si conditiile de inchiriere auto in Portugalia.

Rezerva acum