Welcome to Avis

Prezentare Mercedes Benz GLC

In habitaclul rafinat si incapator al GLC-ului, cu fiecare calatorie percepeti un nivel de confort cu totul nou. Meritul nu este doar al pozitiei suprainaltate a scaunului, tipica pentru un SUV, ci si al functiilor de confort gandite pana la detaliu, datorita carora va puteti deplasa relaxat in orice conditii de drum. Spatiul de depozitare al GLC-ului se numara printre cele mai generoase la segmentul acesta de vehicule.

La ore de varf, in calatoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, GLC-ul va face viata mai usoara in situatiile de stres in trafic. Acest lucru se datoreaza unui concept care transforma orice deplasare cu un Mercedes-Benz intr-o calatorie sigura si inegalabila: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru ca timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastra. Timpul sa va relaxati. Timpul sa va incarcati bateriile. Ca sa ajungeti la destinatie in primul rand in siguranta, dar mereu destinsi.

Modelul Mercedes-Benz GLC Automatic este inclus in Grupa auto P si pentru a inchiria aceasta masina aveti nevoie de 2 carduri de credit.

Rezerva acum
mercedes glc de inchiriat - Avis Romania