Termeni de Utilizare

Rezervari Rezervari
Conditii generale Conditii generale
Protectia Datelor Protectia Datelor
Drepturi de Proprietate Drepturi de Proprietate
Utilizarea Aprobata Utilizarea Aprobata
Modificari ale acestui site web Modificari ale acestui site web
Link-uri catre alte site-uri web Link-uri catre alte site-uri web
Limitarea Responsabilitaţii Limitarea Responsabilitaţii
Renuntarea la Garantie Renuntarea la Garantie
Despagubire Despagubire
Prevederi diverse Prevederi diverse
Informatii in limba romana Informatii in limba romana

Rezervari


O rezervare (confirmata sau nu) nu constituie un contract pentru furnizarea de servicii de inchiriere a vehiculelor. La data inchirierii se va incheia un contract, care va fi guvernat de legile tarii in care are loc inchirierea.

Conditii generale


Aviroms Rent a Car SRL - licentiat Avis din Bucuresti, Romania, detine si opereaza aceasta pagina de site. In sensul acestor Termeni de utilizare, "Noi", "Al nostru" si "Pe noi"se refera la Aviroms Rent a Car SRL. Va rugam sa analizati acesti Termeni de Utilizare cu atentie, inainte de a utiliza acest site Web. Utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site web indica acordul de a va supune acestor Termeni de Utilizare.

Protectia Datelor


Orice informatii personale pe care ni le furnizati atunci cand utilizati acest site web vor fi folosite in conformitate cu Termenii nostri de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Drepturi de Proprietate


Toate marcile comerciale, drepturile de autor, drepturile bazelor de date si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in materialele de pe acest site web (precum si organizarea si formatul acestui site web), impreuna cu codul software subiacent sunt detinute fie direct de catre Noi, fie de catre licentiatorii Nostri. Fara acordul nostru prealabil scris, nu puteti copia, modifica, schimba, publica, difuza, distribui, vinde sau transfera niciun material de pe acest site web sau de pe codul software subiacent, in intregime sau in parte. Totusi, continutul acestui site web poate fi descarcat, imprimat sau copiat pentru uzul dvs. personal fara scop comercial.

Utilizarea Aprobata


Aveti dreptul sa utilizati acest site web doar in conformitate cu Termenii de Utilizare si, in orice caz, in scopuri legale si corecte, care includ respectarea tuturor legilor, a regulamentelor si codurilor de practica in vigoare de pe teritoriul Romaniei sau alta jurisdictie de la care accesati acest site web.

In mod special, sunteti de acord cu urmatoarele:
- nu veti posta, transmite sau difuza, pe acest site web ori prin intermediul lui, nicio informatie care este sau poate fi daunatoare, obscena, defaimatoare sau ilegala;
- nu veti utiliza acest site web intr-o maniera care sa produca sau care poate cauza incalcarea in vreun fel a drepturilor;
- nu veti efectua nicio alta rezervare neautorizata, falsa sau frauduloasa;
- nu veti utiliza vreun software, rutina informatica sau dispozitiv care sa interfereze ori sa incerce sa interfereze electronic sau manual cu exploatarea sau functionalitatea acestui site web, inclusiv, dar fara a se limita la incarcarea sau punerea la dispozitie a fisierelor care contin date corupte sau virusi prin orice fel de mijloace;
- nu veti sterge, modifica sau interfera cu interfata utilizator privind "aspectul si functionalitatea" acestui site web sau codul software subiacent;
- nu veti intreprinde nicio actiune ce presupune o incarcare nerezonabila sau disproportionat de mare a acestui site web sau a infrastructurii aferente;
- nu veti obtine sau incerca sa obtineti accesul neautorizat, prin orice mijloace, la oricare dintre retelele Noastre.

Fara a aduce atingere niciunuia dintre drepturile Noastre (fie in virtutea legii sau altfel), ne rezervam dreptul de a:
" anula rezervarile dvs. fara sa va trimitem o notificare; si/sau
" refuza accesul dvs. la acest site web in cazul in care consideram (la discretia Noastra absoluta) ca dvs. incalcati oricare dintre acesti Termeni de Utilizare;

Modificari ale acestui site web


Putem aduce imbunatatiri sau modificari la informatiile, serviciile, produsele si alte materiale de pe acest site web sau putem rezilia acest site web in orice moment, fara notificare. Putem, de asemenea, modifica acesti Termeni de Utilizare in orice moment, iar o astfel de modificare va intra in vigoare imediat dupa postarea Termenilor de Utilizare modificati pe acest site web. Prin urmare, accesul sau utilizarea dvs. continua a acestui site web este considerat a fi acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor de Utilizare modificati.

Link-uri catre alte site-uri web


Acest site web poate include link-uri catre alte site-uri de internet. Noi nu aprobam astfel de site-uri web si nu suntem raspunzatori pentru informatiile, materialele, produsele sau serviciile continute in sau accesibile prin intermediul acelor site-uri web. Accesul si utilizarea de catre dvs. a unor astfel de site-uri web se fac exclusiv pe propriul dvs. risc.

Limitarea Responsabilitatii


In nici un caz Noi nu vom fi raspunzatori pentru nici un fel de daune sau pierderi directe, indirecte, speciale, punitive sau exemplare care decurg din accesul la acest site web sau utilizarea sa sau orice informatii continute in acesta, inclusiv pierderea de profit sau similare, cu sau fara intentia partilor, bazate pe incalcarea contractului, fapta ilicita (inclusiv neglijenta), raspunderea pentru produse sau de alta natura, chiar daca am fost informati cu privire la posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.

Niciunul dintre acesti Termeni de Utilizare nu va exclude sau limita raspunderea noastra in caz de deces sau vatamare corporala cauzata de neglijenta sau pentru declaratie falsa.

Renuntarea la Garantie


In limita maxima prevazuta de lege, ne asumam toate garantiile implicite cu privire la informatiile, serviciile si materialele continute in acest site web. Toate aceste informatii, servicii si materiale sunt furnizate "ca atare" si "in masura disponibilitatii", fara vreo garantie de orice fel.

Despagubire


Sunteti de acord sa Ne despagubiti, aparati si exonerati de orice raspundere, pierdere, cerere de despagubire si cheltuieli (inclusiv taxele de judecata rezonabile) legate de incalcarea acestor Termeni de Utilizare de catre dvs.

Prevederi diverse


Acesti Termeni de Utilizare contin toti termenii din acordul dvs. cu Noi cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site web. Nicio alta declaratie scrisa sau orala (inclusiv declaratiile din orice brosura sau material promotional publicat de noi) nu vor fi incorporate.

Informatii in limba romana


Pentru o corecta informare a consumatorului inainte de a lua o decizie, conform legislatiei romanesti, SC Aviroms Rent a Car SRL va poate pune la dispozitie, la simpla cerere adresata office@avis.ro, varianta in limba romana a continutului materialelor ce le veti accesa intrand in site-ul www.avis.ro ori subsecvente acestuia asociate serviciilor de rent a car prestate local si global de catre Avis Rent A car pe care doriti sa le studiati si in limba romana precum si termenii si conditiile programului de fidelizare disponibil global.


Utilizarea acestui site web, orice material descarcat din acesta, precum si functionarea acestor Termeni de Utilizare vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legile din Romania si sunteti de acord sa va supuneti competentei neexclusive a instantelor romane.