Valorile si viziunea noastra

Valorile Noastre

Urmatoarele afirmatii arata ceea ce credem noi, valorile noastre si maniera de a face aceast business prin intermediul birourilor noastre operationale.

Morala Business-ului

Credem in interesul actionarilor nostri, clientilor nostri si angajatilor nostri de a mentine o imagine publica acceptabila la nivel inalt, care sa ajute o companie profitabila. Onestitatea, integritatea si sinceritatea sunt o baza din filosofia noastra totala.

Clientii

Credem in oferirea consecventa a unor standarde inalte de integritate, serviciu, calitate si valoare in satisfacerea nevoilor clientilor. Aceasta etos de operare ne mentine lideri in domeniul nostru si pastreaza loialitatea si respectul clientilor nostri.

Angajatii

Ne dorim sa stimulam datoria, loialitatea mutuala si mandria de a lucra pentru Avis prin implicarea angajatilor la orice nivel, continua imbunatatire a cunostiintelor si abilitatilor, recunoasterea competitiva si sistemul de recunoastere. Credem ca angajatii ar trebui sa fie activ incurajati sa creasca si sa isi dezvolte carierele cu Avis si intotdeauna cautam in primul rand sa numim candidati din interiorul companiei pentru pozitii vacante- atat national cat si internatonal. In acest fel, vom oferi posibilitatea mediului de a ajuta angajatii sa se dezvolte.

Etosul Avis We Try Harder

Credem ca avantajul competitiv sustinut provine din inovarea continua a concurentei. Pentru a indeplini acest lucru, cautam imbunatatirea continua, indiferent cat de mica, in tot ceea ce facem si in acelasi timp imbunatatirea totala a modului in care ne facem treaba. Nu vom ezita sa ne adaptam unor noi si mai profitabile moduri de lucru, atata timp cat integritatea si onestitatea carora ne raportam nu vor fi compromise. Incurajam activ o mentalitate can do si we try harder si operam intr-o atmosfera de incredere pe orice nivel. Singura greseala este aceea de a nu incerca ceva.

Comunitate

Operam ca niste membri responsabili ai comunitatii si in baza legilor aplicabile in tara in care ne desfasuram activitatea. Recunoastem si respectam atitudinea, caracteristicile si obiceiurile localnicilor.

Costuri

Privim eficienta ca si centrul intregii noastre filosofii de afaceri si suntem intr-o continua cautare de moduri in care am putea reduce costul livrarii unui produs mai bun clientului nostru.

Viziunea Noastra

Avis este prima companie de inchirieri de masini in Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Scopul nostru este cel de a fi cea mai valoroasa si de succes companie de inchirieri de masini din pietele in care operam, pentru clientii nostri, angajatii nostri si actionarii nostri si in acest fel Avis este o organizatie globala dinamica care se straduieste incontinuu si angajata sa ofere cele mai inalte nivele de serviciu prin investirea continua in cele sase prioritati strategice ale noastre:

  • Satisfactia clientilor
  • Eficienta costurilor
  • Recunoasterea brandului
  • Satisfactia angajatilor
  • Crestere profitabila
  • Dezvoltarea oamenilor