Despre Avis Rent a Car

Facem inchirierea de autoturisme mai usoara

La Avis, ne straduim sa va facem inchirierea de autoturisme mai usoara. Ca si client Avis, beneficiati de avantajele inchirierii de la o companie cu experienta si de renume international.

  • peste 5.500 de locatii la nivel international
  • o gama larga de produse si servicii pentru a va satisface cerintele
  • posibilitatea alegerii unui autoturism din peste 40 de modele

Castigatoare intre companiile de inchirieri de masini

Suntem o divizie a Avis Budget EMEA Ltd, cea mai buna companie de inchirieri de masini din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia, cu mai mult de 30 de ani experienta in domeniul inchirierilor de masini. Avis in Europa deserveste mai mult de 8 milioane de clienti anual printr-o retea care cuprinde mai mult de 170 tari.

Avis si-a inceput activitatea in 1946, atunci cand Warren Avis a deschis primul sau birou de inchirieri - Avis Airlines Rent A Car Systems la aeroportul Willow Run, Detroit. In 1965, Avis s-a extins pe piata internationala prin infintarea diviziei Europa, Africa si Orientul Mijlociu (Avis Europe) si a devenit lider pe piata doar 8 ani mai tarziu in 1973, pozitie pe care Avis si-a pastrat-o de atunci.

Esenta succesului Avis a fost viziunea singulara de a construi cea mai buna companie in domeniul inchirierilor de masini printr-o continua investire in reteaua ei, tehnologie si, cel mai important, oamenii ei.


We try harder...

...nu este doar unul din cele mai faimoase sloganuri de publicitate, este o promisiune ca vom face mai bine azi decat am facut ieri, pentru a oferi valoare clientilor nostri, angajatilor nostri si actionatilor nostri. Este spiritul Avis.

Fiecare membru al companiei are un rol important in obtinerea unei relatii excelente si consistente cu clientii nostri si a respecta promisiunea We try harder.
SUP02-00A 83gif
SUP02-00A 83gif