Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Locatia de preluare
Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Selectati autoturism
Numar reducere AWD (optional)
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):Inchirieri auto Brasov | Avis Rent a Car Brasov

Avis ofera servicii de inchirieri masini in Brasov si in alte 10 orase si aeroporturi din Romania. Indiferent de destinatie, durata sau scopul calatoriei tale, echipa Avis se straduieste intotdeauna sa iti ofere cea mai buna experienta de inchiriere auto posibila!

Pentru rezervarea unei masini de inchiriat in Brasov, foloseste motorul de rezervare si completeaza cu datele si preferintele tale. Vei obtine tipurile de autoturisme disponibile pentru inchiriere si preturile aferente fiecarui model in parte, precum si detalii despre optiunile incluse in pret si cele suplimentare. Dupa introducerea datelor necesare, vei primi confirmarea si detaliile complete pentru rezervarea ta.
Te rugam sa accesezi pagina de termeni si conditii pentru mai multe detalii despre procedura de inchiriere auto in Brasov, iar pentru inchirieri masini in alte orase din Romania, te invitam sa accesezi pagina noastra de locatii.

De ce sa inchiriezi o masina din Brasov


Brasov, municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume, este unul dintre cele mai puternice si infloritoare orase din zona. Pozitia sa geografica privilegiata si infrastructura bine pusa la punct permit o continua dezvoltare in domeniul economic, cultural si sportiv. Cunoscut datorita obiectivelor sale turistice deosebite si bogatiilor culturale, Brasovul reprezinta un loc ideal pentru o vizita relaxanta cu prietenii sau familia. Inchiriaza acum o masina de la Avis rent a car Brasov si descopera cele mai frumoase puncte turistice ale orasului: Biserica Neagra, Muzeul de Istorie Brasov, Varful Tampa, Casa Sfatului si Bastionul Tesatorului.
Daca ai mai mult timp la dispozitie, exploreaza imprejurimile Brasovului care te vor impresiona peste masura. O plimbare in curtea interioara si incaperile inalte si incarcate de mister ale legendarului castel Bran te va purta inapoi in timp, in epoca medievala. Drumul catre rezervatia de ursi de la Zarnesti, castelul Bran sau cetatea Rasnovului este mai placut daca optezi pentru serviciul de inchirieri auto Avis Brasov.

Contact - Inchirieri masini Brasov

Hotel Kronwell
Bd. Garii nr. 7, 500203, Brasov
Telefon: 004 0736 333 673
Email: brasov@avis.ro
Program de lucru:
Luni – Vineri: 09.00 - 17.30
Sambata: 09.00 - 13.00
Duminica: inchis