Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Locatia de preluare
Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Selectati autoturism
Numar reducere AWD (optional)
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchirieri autoturisme Avis in Bacau

Inchirieri auto Bacau | Avis Rent a Car Bacau

Avis va ofera spre inchiriere autoturisme noi, de marimi si modele diferite, pe termen lung sau scurt, in Bacau si in alte 10 orase si aeroporturi importante din Romania. Pentru a afla toate locatiile noastre, vizitati pagina noastra de locatii.
Inchiriati o masina Avis pentru a ajunge la destinatie intr-un mod comod si in timp util.

Pentru a rezerva o masina de inchiriat in Bacau, introduceti datele calatoriei in motorul de rezervare din stanga acestei pagini. Veti obtine tipurile de autoturisme disponibile si preturile aferente fiecarui model in parte cat si taxele/serviciile incluse in pret. Dupa introducerea datelor personale, veti primi confirmarea si detaliile pentru inchirierea auto din Bacau.
Masina de inchiriat poate fi preluata de la biroul nostru din centrul orasului, situat in spatele fostului hotel Moldova. Daca sositi in Bacau cu avionul, masina poate fi livrata gratuit la aeroportul George Enescu sau direct la adresa dumneavoastra. Verificati si termenii si conditiile pentru mai multe informatii privind procedura de inchiriere auto.

Rent a car Bacau Aeroport

Inchirieri auto Bacau Centru

Aeroportul International Bacau Geroge Enescu
Str. Aeroportului nr. 1, Bacau
Telefon: 004 0733 104 399
Email: bacau@avis.ro
Program lucru:
Luni – Vineri: 06.00 - 22.00
Sambata - Duminica: 06.00 - 24.00
Echipament special disponibil:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarna
***Masina va fi livrata si/sau colectata de catre biroul
de inchiriere din oras
Str. Nicolae Balcescu nr. 10-12, Bacau
Telefon: 004 0733 104 399
Email: bacau@avis.ro
Program lucru:
Luni – Vineri: 06.00 - 22.00
Sambata - Duminica: 06.00 - 24.00
Echipament special disponibil:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada
Anvelope iarnaBacau este un oras situat in nord-estul Romaniei, un important nod de intersectie a principalelor artere comerciale din partea central vestica a Moldovei si un centru comercial-industrial aflat Ón plina ascensiune. Desi municipiul Bacau nu apare ca un obiectiv turistic important pe harta tarii, orasul este unul al traditiilor si al culturii. Obiectivele turistice includ Casa memoriala George Bacovia si Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Ion Borcea. Daca aveti mai mult timp la dispozitie, vizitati si obiectivele din imprejurimi. Inchiriati o masina de la Avis Rent a Car Bacau si veti ajunge repede la cele mai importante lacase de cult din zona: manastirea Casin, contruita in anul 1655 de voievodul Gheorghe Stefan sau manastirea Tazlau construita de Stefan cel Mare, intre anii 1496-1497 sunt cateva puncte turistice interesante.

Inscriere newsletter Avis Rent a Car Bacau