Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchiriaza masina in Mures

Viziteaza Targu Mures cu masina de inchiriat Avis

Cand ajungeti in Targu Mures, puteti inchiria o masina direct din aeroport si porni catre destinatia dumneavoastra in cel mai scurt timp. Avis Rent a Car va ofera o gama variata de autoturisme noi, pe termen lung sau scurt atat in Targu Mures cat si in cele mai importante orase ale tarii. Verificati lista noastra completa de locatii de inchirieri auto.
Orasul Targu Mures are o oferta destul de bogata in ceea ce priveşte activitatile specifice turismului. Turistii au la dispozitie o serie de obiective care pot fi vizite pentru a cunoaste istoria locurilor din aceasta zona. Desi nu s-au pastrat cladiri deosebit de vechi, vechea urbe reuseste sa-si pastreze aerul de oras medieval. Aici puteti vedea o serie de cladiri ce amintesc de vechiul targ din perioada medievala sau de orasul din perioada interbelica. O arhitectura aparte poate fi remarcata vizitand o serie de cladiri precum Casa Banyai, Casa Kopeczi, si altele.

Rezervati un autoturism online sau contactati-ne la reservations@avis.ro. Pentru termeni si conditii cat si detalii despre procedura de inchiriere auto Avis, verificati ghidul nostru de inchirieri.

Inchiriaza o masina din Mures Aeroport

Aeroportul International Targu Mures - INCHIS permanent

Inchiriaza o masina din Targu Mures Centru

Piața Teatrului nr. 5-6, cod 540046, Targu-Mures, Romania - Deschis din 06.03.2017
Tel: 004 0733 104 321

Email: targumures@avis.ro
Program lucru: Luni - Vineri: 8.30 - 17.00
Sambata - Duminica: Inchis
Echipament special disponibil:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarna