Inchirieri auto | Rezerva masina de inchiriat Avis

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchiriaza o masina in Bacau

Viziteaza centru Bacaului cu masina Avis

Avis va ofera spre inchiriere autoturisme noi, de marimi si modele diferite, pe termen lung sau scurt, in Bacau si in cele mai importante orase ale tarii. Pentru a afla toate locatiile noastre, vizitati pagina noastra de locatii. Ajungeti la destinatie intr-un mod comod si in timp util.

Bacau este un oras situat in nord-estul Romaniei, un important nod de intersectie a principalelor artere comerciale din partea central vestica a Moldovei si un centru comercial-industrial aflat în plina ascensiune.
Desi municipiul Bacau nu apare ca un obiectiv turistic important pe harta tarii, orasul este unul al traditiilor si al culturii. Obiectivele turistice includ Casa memorială George Bacovia sau Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Ion Borcea. Daca aveti mai mult timp la dispozitie, vizitati si obiectivele din imprejurimi. Cu masina puteti ajunge repede la cele mai importante lacase de cult din zona: manastirea Casin, contruita in anul 1655 de voievodul Gheorghe Stefan sau manastirea Tazlau construita de Stefan cel Mare, intre anii 1496-1497 sunt cateva puncte turistice interesante.

Fie ca ajungeti in Bacau la aeroportul international George Bacovia, sau sunteti deja in oras si aveti nevoie de o masina, Avis Rent a Car va sta la dispozitie la birourile noastre din aeroport sau din centru.
Rezervati o masina online sau contactati departamentul nostru de rezervari. Pentru mai multe detalii despre procedura de inchiriere auto, verificati termenii si conditiile.

Masini de inchiriat Bacau Aeroport

Aeroportul International Bacau Geroge Enescu
Str. Aeroportului nr. 1
Bacau
Telefon: 004 0733 104 399
Email: bacau@avis.ro
Program lucru:
Luni – Duminica: 09.00 - 17.30
Echipament special disponibil:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarna
***Masina va fi livrata si/sau colectata de catre biroul de inchiriere din oras

Inchirieri auto din Bacau Centru

Str. Nicolae Balcescu nr. 10-12
Bacau
Telefon: 004 0733 104 399
Program lucru:
Luni – Vineri: 06.00 - 22.00
Sambata - Duminica: 06.00 - 24.00
Echipament special disponibil:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarnaView Larger Map