Avis Rent a Car | Rezerva masina de inchiriat

Data preluare:
 
 
Data predare:
 
 
Membru Preferred (optional)
Nume familie:
Numar membru (wizard):

Inchiriaza o masina in Sibiu

Viziteaza Sibiu cu masina inchiriata de la Avis

Avis Rent a Car va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme de inchiriat, in Sibiu si in locatii in cele mai importante orase ale tarii, pentru toate nevoile dumneavoastra de calatorie si transport. Contactati-ne sau verificati ghidul nostru de inchirieri pentru a afla termenii si conditiile si procedura de inchiriere auto.

Municipiul Sibiu este unul din cele mai importante oraşe din Transilvania cu un remarcabil potenţial de dezvoltare economică, beneficiind de un modern Aeroport Internaţional. Ca si alte orase medievale din Romania, Sibiu are o imagine germanica. Sectiuni din zidul cetatii medievale inca apara centrul istoric in care poti sa admiri frumoase cladiri din secolul 17. Cele trei turnuri din secolul 15, Turnul Archebuzierilor, Turnul Dulgherilor si Turnul Olarilor, Piata mare si Turnul sfatului sunt printre primele obiective turistice pe care ar trebui sa le vedeti. De asemenea, si Palatul Brukenthal, construit dupa 1778 de catre un arhitect vienez. Sibiul poate fi considerat si un oraş al muzicii, Filarmonica de Stat Sibiu are o reputaţie internaţionala. Cu o masina ajungeti rapid in cele mai importante puncte turistice din zona. Inchiriati un autoturism si vizitati centrul vechi al orasului sau faceti un drum pana la Balea Lac in masivul Fagaras, vizitati statiunea paltinis din Muntii Cindrel sau Ocna Sibiului, oras in care veti gasi numeroase lacuri saline declarate monumente ale naturii.

Indiferent daca vizita dumneavoastra in Sibiu este de afaceri sau de placere, inchiriati o masina de la Avis. Calatoria dumneavoastra va fi mai practica si mai productiva si veti economisi timp util si important.

Recomandare roadtrip cu o masina inchiriata din Sibiu

Roadtrip Sibiu cu masina inchiriata de la Avis
Inchiriaza o masina din Sibiu si pleaca intr-o calatorie revelatoare a lumii vechi: un roadtrip al cetatilor fortificate din Romania. Cetatea Rasnov este una dintre cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Transilvania si dateaza din secolul al XVI-lea. Aici au fost filmate mai multe cadre ale peliculelor romanesti „Nemuritorii”, „Dacii”, „Mihai Viteazul” si „Columna”, orasul castigandu-si astfel titlul de cetate a filmului istoric romanesc. Cetatea Fagarasului a fost ocupata in 1599 de Mihai Viteazul care a daruit-o ulterior sotiei sale, Doamna Stanca, si si-a adapostit aici, cativa ani mai tarziu, familia si tezaurul domnesc. Descopera povestile tumultoase ale cetatilor fortificate din Romania cu Avis!

Inchirieri auto Sibiu

Aeroportul International Sibiu
Sos. Alba - Iulia Nr.73
Sibiu
Telefon: +4 0729 800 393
Program lucru:
Luni - Vineri: 09.00 - 18.30 si 00.00 - 01.00
Sambata - Duminica: 09.30 - 18.30 si 00.00 - 01.00
Echipament special:
GPS / Scaun copil / Lanturi zapada / Anvelope iarna
Email: sibiu@avis.ro


Vizualizare hartă mărită